midsummer pics
















Fine, fresh, fierce, we got it on lock

Idag så har jag varit i Lödde och jag fick med mig lite saker hem faktiskt :) Ett par gummistövlar, en tunika och en klänning/tunika. Jättehärligt! :) Efter det åkte jag, Salle och Patrik och sköt lite golfbollar och det var riktigt varmt! Nu sitter vi och kollar fotboll och jag längtar faktiskt lite till midsommar, och varför vet jag inte..? Haha.



En kille hade skrivit detta på Facebook till sina lärare och sin rektor. Han blev sälvklart avstängd från skolan..

Like a performance

SItter och kollar Scrubs med Salle :) Har verkligen varit fet ikväll :o Kanske inte bokstavligen men, nääästan! Åt tårta efter maten och inte långt efter tog jag fram chipsen.. Ups!
Blir Lödeköpinge imorgon med mamma och kanske Salle..? Får se om Salle följer med. Haha. :) Ska hämta min bror i Hyllinge nu, så CIAO! :D


Have a nice night


Sweethearts

I miss my beloved freinds!


Everybody dance

Sitter här och väntar på Sallevante. Vet inte riktigt vad som händer idag, men får väl se.. Sasha åker till Kroatioen idag och är där i en månad :o Helt sjukt.. Kommer sakna henne jättemycket :(

Och på söndag åker jag iväg till Blekinge! Ska bli mega roligt att komma iväg :D


I Blekinge förra året

Waka waka eh eh

Jaaaaaha, sitter hemma och gör.. Ingenting? Väntar på att Carolina ska ringa :) Äh, har väl inte mycket mer och säga mer än att det är riktigt fint väder ute. :D


Seriösa på fest..


DUDUDU

Hahaha, seeeeg! Känns som om att jag har slutat blogga? Ni kan få lite bra låtar tycker jag :)




Den bästa bilden på länge

Mina två lovers åker iväg nu i en vecka.. Moa åkte till Spanien idag och Matilda åker till Grekland imorgon.. :( Bläää! Kommer sakna dem något ordentligt <3

Love is in the air

Igår var jag på väla med Johanna och Sasha, men kom dock inte hem tomhänt. Köpte 4 nagellack på H&M för 30 kr. Härligt! Summerlove. Köpte också en byxdress, men den ska lämnas tillbaka..



Fick ett armband av Salles mamma :)

VI GRATULERAR!

Idag är det Louise födelsedag! :D Ja, skönt. Fick lite pengar till Bulgarien, choklad, muffins, ballerina, pengar till sommaren, blommor, en ring och flipp-flopp. Sasha, Moa och Tilda kom hit också, haha. Sjuka tjejer. Big love to you guys <3

Räknade gratulationerna på Facebook. Haha, ni har verkligen varit i fullgång. "lagom mycket"


En glad Louise i början av dagen


Min goda tårta! Muuums


Presenterna

Life's a party


I see you all over me

Jaaaaha, min födelsedag imorgon.. Känns inte som det för att varje år so jag fyller år är det fint väder?!?! Nu regnar det och bajs.. :( Idag har jag och mamma varit och handlat tills imorgon. Jag fick bestämma maten så det blir pastasallad och tårta. Alltså när gästerna kommer :D Haha, och imorgon kommer mina tjejer (vet inte vilka, men blir glad om vem som helst kommer)

Men ska umgås lite med Salle nu så ni får ha en bra söndag. Tschüs!


I feal great!

Efter en mysig kväll med mamma, med godis och film ska jag nu gå och lägga mig. Är ungefär såhär glad just nu (för att jag fyller år imorgon om jag räknar att det är söndag idag) :

Student + fest

Bilder sen Emmas student nere i stan och sen hemmafest på kopparmölle :)


















Tack för igår!

Gårkvällen var riktigt lyckad! Vi var först hemma hos Alexandra och efter det förde vissa av oss vidare till mezo med vp. Mysigt och samtidigt roligt. Tack för igår Alexandra! :)

Ciao!

Bilder kommer!

Sommarlov

OHJA, har sommarlov nu! Skönt. Är med Moa just nu och kollar Gary. Kul? Nej. Hehehe.


Moa = Vadå? Haha gissa.. Pikachu! Hahah, liknar en clown i mina ögon


I will have a show like Oprah

Sasha kommer hit snart, mysigt. Ni får den mysigaste låten på länge! Sasha och jag sjunger alltid till den tillsammans. Pusa!


People you love


Fly like you do it

MJÄÄ. Ja, jag har slutat. Faktiskt! Slutade tidigt idag.. Kanske 10? Tidigare kanske.. Vet inte. Med tidigt iallafall! :) Igår var jag på Familia, Väla och i Råå. På Råå? Äh, you know what I mean. Var hemma hos Salles kusins pojkvän. Eller inte hemma hos honom, men vi åkte till hans båt och spelade Yatzy. Jag vann, såklart. Soft. Ja, idag hade jag inte tänkt göra så mycket. Chilla. Sova middag. Är trött, fast vi har så korta skoldagar. Haha.

Ni får iallafall en jättejättejättebra låt:



Katy Perry ft. Snoop Dog - California Gurls

Haha

Alltså.. Jag vet inte vart jag har tagit vägen, men jag har fullt upp. Massa annat för mig.. Så.. Hehe, CIAO <3


Jeg er tilbage

Jaha.. Haha. I'm back! Wtf. Jag har iallafall varit i skolan idag, till 11, sen efter det åtkte jag, Ellinor, Matilda, Moa och Sasha ner till gröningen och solade och hade det mysigt. Vi gick på stan efter det och handlade lite och jag lyckades få med mig en tunika och ett par solglasögon!




Sjuk

Sorry, uppdaterar väldigt dåligt.. Jag är sjuk, har halsfluss.. Så ni får stå ut med ett ordentligt inlägg. Kommer väl om någon dag hoppas jag.. Wäh ;o

Ciao lovers <3

RSS 2.0