Dropped

Förlåt, förlåt, förlåt! Har verkligen inte hunnit blogga, alls! Det är så mycket som händer i mitt liv just nu.. Blö! De bygger om här hemma (ser katastorfalt ut, så vill inte vara hemma) så jag bor just nu i en stuga. Ibland sover jag också hemma hos Sallevander. Åker till stugan efter mina träningar så orkar verkligen inte starta datorn. Hinner i pricip hem, äta, byta om sen drar jag. Åker till stugan andra dagar också ju, men funderar på att ta med datorn dit så att ni får lite mer bloggande? Blir nog så. :)

För att gottgöra er så får ni en superb bild på mig i skolan! :)


Louise Engqvist är knäpp och jag gillar det. / Moa

HAAAALLÅ

Sitter i skolan! Och lär sitta här i ca 3 timmar till.. Nej, men två typ. Haha :) Måste säga att jag inte har något hem mer.. Jo, det har jag, men de renoverar. Fy för satan säger jag bara. Så för tillfället bor vi i Örby, lite då & då. Har ju andra alternativ också. (t.ex Salle) Haha. Men det är skönt, för att efter 5 veckor kommer där vara hur snyggt som helst! :D

Hoppas ni får en härlig dag/kväll!

I'm learning to live

I’m breaking this line
Before it comes full circle

Har varit en helt-slut helg.. Fy säger jag bara. Har mått så dåligt hela helgen. Sjukt egentligen. Men inge depp för det. Snart v. 41! Jag längtar. Kan ni tänka er, att snart åker jag? Vi. Hoppas-hoppas-hoppas!


Bild sen Kreta 1910 (nästan)

Party all night, sleep all day








Allihop är dem dina och ingen ska ta dem ifrån dig


Wear black..

.. to show that you are against SD.


Kofta: GinaT
Tunika under: Only

A friend, a heart, a soul


ÅÅÅH, jag är så lycklig :D :D
Vill ni veta varför? Läser ni Ellinors blogg så vet ni.. Men ni som inte gör, here you go:
Min, Matildas och Ellinors praktik består av att filma OVs matcher. Och de gånger vi filmar är ca 2 gånger i månaden fram tills mars. Vi skippar också vår praktik på våren pga detta. Och denna praktiken är mer än så! Vi är lediga ett antal veckor (då alla andra har praktik) och v. 41 funderar vi på att åka iväg och resa!! Och det är inte det enda, vi får betalt också. Hur bra är inte detta?! Hur bra som helst ju! :D Överlycklig

Och jag vill bara känna hur det känns, tänka tillbaka bara minnas & vara konsekvent .Våra stunder vi hade, tankar, idéer, din lukt i din nacke, pussar och skrattar.


I snapped, who's that dude?



Gårkvällen var meganice! Jag hade iallafall skoj måste jag säga :D Kom hem vid.. 1 tiden kanske? Hem direkt och sova. Gottit!
Idag har jag varit i Malmö och kollat match, Salle och deras lag vann med 8-3. Viktigt för er och veta va? :) Haha..


The dj got us fallin' in love


Ska snart göra ve mig lite smått, sen vid 5 tiden ska jag ta bussen hem till Matilda! Ikväll blire pardy :D Sen efter det hem till Salle, sova där och imorgon träning (i nyktert tillstånd)

Hoppas ni får en super bra kväll lovers!

Chillday


Bellatopp från GinaT för 149:- är nu min!

Idag slutade vi ca 11, soft va? Väntade i skolan till ca 12, för att Moa slutade då och efter det åkte vi ner till stan. Köpte också ett vanligt svart linne från H&M för 49:- som jag kan träna i. Haha :)
Imorgon blir det fystest i skolan (död) och efter det blir det träffa tjejerna i stan och sen pardy hemma hos Lovisa.
Big love to you!


A sweet little thing called love




Outside/Inside


Outside outfit:
Jeans jacka - GinaT
Halsduk - Åhlens


Inside outfit:
Jeans - GinaT
Linne - Åhlens
Skjorta - H&M
Mobilväska - Joy
Converse


Dags för kondition..

.. i det fina vädret! Längtar redan! Vädret är tråkigt, mulet och dassigt. Buh. Ska ta bussen 10.33 från knutan för att sedan dra hem en timme efter ungefär? Lönt? Ja, för att annars sänks mitt betyg. Ahja, efter blir det någon tjock mat, som kebab eller mc donalds. Gottit! :D

Ha en bra dag readers <3


Inköp från secondhand


Gullig tavla för 10 kronor


Två tavlor jag fick av mamma


Ett skärp för 5 kronor


Jeans för 25 kronor


En svart basic tröja för 25 kronor

Jag önskar att det vore Oktober


Reach for the moon, if you miss, take a star.

Var på secondhand-affär idag. Hittade like god saker som jag kan visa på bild sen!
Skärp - 5 kr
Jeans - 25 kr
Långärmad basic tröja - 25 kr
Tavla - 10 kr

LOVE IT!

Hey ah

Idag blir det först att gå på loppis med mamma, sen blir det hem och slappa lite. Får se om det blir någon träning idag för min del. Har så satans ont i mina ben.. :( BUH!

Ha en bra lördag readers!

Sony Ericsson W100i Spiro


Här är mobilen som snart kommer att bli min! Om inte till helgen, så till nästa vecka. Ingen iPhone direkt, men jag tror inte jag lär ta hand om en iPhone sådär jättebra.

Segust



Idag blev det en slapp dag. Började klockan nio, slutade klockan 1. Skönt! Ner till stan och kolla på "min nya mobil". Haha, den blir min snart! :D Bättre än den jag har nu.. Haha, tegelsten. Sen blir det att åka till Hyllinge och kolla på min kära broders match. Ja, inget mer idag.

Kisses <3

Dagens Outfit


Tunika - Only 2009
Sjal - Accent 2009
Mobilväska - Joy 2010
Jeans - GT 2009

Why won't you just hang with me?


Sitter här med Salle och kollar Cops. Vi väntar med spänning på att Idol ska börja. Missade det igår pga att Sverige spelade ju match mot San Marino, trisst ju.

Todays


Jacka - H&M 2009
Kofta - H&M 2008
Militärgrönt linne - Vila 2010
Jeans - Gina Tricot 2009
Röda Converse

Halvt ton tonåring


Sitter och kollar på 3an just nu.. Halvt ton tonåring. Alltså, är det inte lite sjukt? Någon sa "Tänk hans benmuskler.. De måste vara superstarka!" Ja, tänk!! Fyyfan.. Tänk och ha en ryggsäck med ca 450 kg och bära på den varje dag. Helt sjukt om man tänker efter.. Det är inte mänskligt. På ett sätt tycker jag synd om killen, men på ett sätt inte.. Han har själv satt sig i denna situationen och kan inte ta sig ur.. Den biten om att han inte kan dra sig ur, det är där jag tycker synd om honom. Han har ju i princip dödat sig själv redan som tonåring.

My sister

Detta är egentligen lite sjukt.. Jag har inte sett min syster på hur länge som helst och sen dyker en bild upp på facebook där hon ser ut såhär:

Fast jag är så jävla stolt över henne, eftersom hon hon vann DM! Vilket menas med Danmarks mästerskap, alltså snyggast i Danmark. Gaaah. Längtar tills jag får träffa henne <3

Nice to meet you


Real G

Idag blir det:
snabbt in i duschen
kolla Salles match
träffa Salle som jag ej träffat på evigheter (känns det som)

23:20


Ungefär såhär känner jag mig just nu

Nej, nu går jag och lägger mig! Mår dåligt, mår illa. Blö. Undra vad som händer med mig.. Är jag sjuk? Jag har ingen feber, ingenting. Mår bara så dåligt.. Inte över att någonting har hänt, mitt liv är perfekt! Hatar denna känslan.. :(


Vem dançar kuduro

Jag är trött och seg.. Känns som om att jag börjar bli sjuk igen.. BLÖ! :( Ni får en trevlig låt ändå :)



If I had you

Hemkommen från lägret! Jäääättekul var det (iallafall tjejerna, we rock)! Idag ska jag träffa Sasha och lite sånt myset. Heheheh. Bilder kommer från lägret, och det kan jag lova! :D Hur många som helst.. Hahaha!

Standing in the center of attention


Schimpans-Louise och Ap-Jenny på Bild och Form

Wiho! Snart är det avgång hemifrån. Ska vara nere på knutpunkten klockan 09.50 (sa dem i skolan iallafall) + vi har inget vatten hemma, så borstade tänderna redan för en halvtimme sen.. Så får se till att inte äta något!
Hoppas ni har två underbara dagar, för det kommer jag definitivt ha!

Kisses

I take a breath I break the shell
It's life or death

Längesen

Dagen är helt knäpp idag.. Slutet på skoldagen var jag arg, sen efter det åkte jag och Matilda till stan för att gå till UM. Sen hem. Snart kommer Salle och då ska vi köpa gottis.. Mums! Sen efter det blir det att packa lite inför imorgon (läger!!!) Och sen blir det väl att plugga matte, hahaha. Det var nog ett skämt tror jag.. Jag hoppas det iallafall..

Har fått en ny favvis låt! Jummie!!!!!!



En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst

RSS 2.0