Ahhhhh

Jag är samtidigt jäääääättenerrig, men samtidigt jääääättearg!! Vårt plan har blivit försenat från 20.55 till 00.20... Ååårrhh.. Men Salle skulle ta med sig sin dator så vi kan kolla vänner avsnitt! YEY!!

Nej, nu ska jag sluta skriva. Vi ska åka om ca 10 minuter.. HEHE :D


"jag saknar inte dig alls"

3 timmar

Just nu sitter jag och väntar på att Tilda ska komma in till stan så vi kan träffas en snabbis innan jag åker :) Härligt! Tiden har gått så fruktansvärt snabbt tycker jag.. ;o Det är nästan lite sjukt. Jag kommer ihåg när jag och Moa satt och räknade ner dagarna till att sommarlovet skulle börja, till att hon skulle Spanien och tills jag fyllde år.. Läskigt snabbt har det gått!

Men nu får ni ha det jättehärligt i Sverige, och jag får se om jag hittar en liten dator så jag kan skriva ettg kort inlägg till er :)


Love the way you lie

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Måste städa mitt rum.. Det ser katastrofalt ut :o Ni får en utav sommarens bästa låtar också. I just love it!


I were in Åhus

Jaha, kom hem för cirka 2 timmar sedan. Har sovit, för att vi fick nog inte mycket sömn inatt? Haha, men det var jättekul i Åhus. Lökigt, varmt men skönt.. Hur det nu går till? På lördag åker jag till Bulgarien. Känns som om att jag har varit överallt nu de senaste dagarna.. It's hard man!


Gillar Kevins hand


Linne


Sweet-Salle




Jeg er hjemme

Nu är jag hemma från Danmark! :D Har shoppat en del, som ni får bilder av :) Imorgon blir det Åhus med Salle och Kevin. Ska sova i tält och kolla beach handboll, niiice :D


Skor från Creme Fraise


Ett armband med kinesiskt stjärntecken


En söt fotlänk


En gullig top från Mango


En slapp top från Vila


Ett linne från Monky


Hello miss sunshine

Jag måste säga att gårdagen blev otroligt lyckad! :) Jättenöjd är jag, haha. Idag åkte Salles föräldrar till Bulgarien.. Snart bär det av för mig och Salle också, skitbra :D Tiden har gått så snabbt?! :o
Imorgon åker jag till Danmark som sagt, så blir nog inget bloggande.. Sorry guys. <3


Hur söt som helst

I feel like the DJ is my bodyguard

Min dag idag har bestått av att vakna (självklart) och sen gick jag och Salle och golfade lite :) Ja, man kan nästa gissa vem som vann ju.. ;) Imorgon blir en jääääättehändelserik dag måste jag säga.. Ska jag berätta? - Ja, det tycker jag, Louise!
- Duscha, raka benen - Niiiice!
- Åka till Väla och köpa present
- Till polishuset - Privat... Inget har hänt mig! Är ett vittne bara
- Hem och hämta saker
- Till Ellinor och fira henne två dagar efter hon fyller år? Hahah, skitsamma!
- Hem till Salle och göra ve mig, snabbis!
- 18 års fest!

Härlig dag ändå :D Hoppas allt går som planerat och precis som jag vill! :)
Det enda vi hoppas på nu är fler läsare! Haha :D




I'm okey

Hahha, back on track? Knappt lönt faktiskt.. För att på söndag ska jag åka iväg till Danmark till min kära farmor, kommer hem den 20e, sen den 24 åker jag till Bulgarien en vecka, OCH SEN i 3 veckor ska jag jobba stenhårt, och 3 dagar efter det, börjar vi skolan.. Hahah, vadfan.. :( Ahja, där fick ni ett sötis inlägg av mig :)


HEHEHHE

hahaha, bloggen kan gå hem.. Lägger nog ner den snart :)

RSS 2.0