So Take A Look At Me Now

Godmorgon :) Eller ska man säga godmiddag? Äh, på lovet är det godmorgon.
Allting har inte gått enligt mina planer idag.. Skulle först sola på Turns inne vid Elineberg. Men där var fullbockat till 18.30 :o Sjukt. Men snart kommer Sasha hit, efter många om och men. Haha.

Igår hade jag skit mysigt med tjejerna. Har saknat dem jättemycket! :(
Vi var på Espresso House och lite sådant. Myyys.

Just nu sitter jag och äter varma hallon med glass och lyssnar på Leona Lewis. Jävla röst hon har. Sjukt..


Leona Lewis - Happy


I LOVE MY GIRLS!






No More Drama

Hey beautys!

Igår skrev jag att jag skulle till stan en snabb sväng, och det gjorde jag :D Jag hittade en Levi's tröja och tre bhar :) Allting för 337 kr! Skit bra av mig. Efter att jag hade varit på stan stack jag hemåt. (såklart?) Och inom kort kom Salle och Jp. Haha. Men vid 5-tiden stack jag, Salle och mamma iväg till Åstorp och kollade min brors cup. Det gick inte så bra för dem men vad gör det? :D

Idag ska jag träffa mina girls!
De kommer väl vid 13-14 tiden tror jag :) Skoj. Fast vi vet inte vad vi ska göra ännu, men det löser vi. (y)

Jag saknar skolan.. :( Tragiskt men sant.


;

Hello! Sitter hemma hos Salle just nu :) Han ska iväg och spela badminton nu snart, så jag ska stanna här lite. För jag är för trött för att ta bussen just nu. Många 'för' där. Men ni fattade :)

Sen hade jag tänkt dra mig snabbt till stan och kolla lite. Fast får se om jag orkar. Och om där är mycket folk.. Tycker fan inte om att det är så mycket folk. Jag tycker det är lite läskigt. För alla brottas om sakerna. Så ja, jag får väl se :) Höhö.
På tisdag ska jag träffa mina kära friends från skolan. I'm missing them!

 En sak, vädret har blivit så jävla tradigt! Om det nu inte ska vara snö ute, kan det iallafall sluta regna.. :(


There's Nothing You Can’t Do

Yeah. Idag ska jag iväg till Ängelholm och kolla Nalles match :) Höhö, sover där ikväll så jag kan tyvärr inte skriva ikväll. Fast jag vet att ni vill, så kan jag inte. Haha. Ja, efter matchen ska jag inte göra så mycket tror jag. Inget planerat. Planerar faktiskt inte så mycket. *Antecknar*

En bra låt folkens, ni kanske redan hört den.
Bra iallafall!


Don't Worry, I'm Here Again

Haha, jag och mina ursäkter. Men förlåt igen alla läsare!

Igår: Ja, igår.. Igår gjorde jag.. Ingenting! Jag kollade tre filmer. Vilka? Jo, Flickan som lekte med elden, Sagan om ringen 3 (Konungens Återkomst) och Shrek 3. Rätt skoj faktiskt :)

Idag: Jobbade jag. 12-18. Kan ni tänka er att jobba på mellandagsrean på Familia?! På Grafitti Café, där många äter. :| Herrejävlar säger jag rent ut sagt :o Jag ville bara ge upp.. Men efter många om och men fortsatte jag ändån :D
Jag åkte hem vid 18 då, och då hämtade vi upp Salle påvägen. Så nu sitter jag här med honom. Bra, för jag har ej träffat honom på hela julen.

OBS! Glömde säga att jag köpte två tröjor på Cassels. De finns tyvärr inte ute på nätet, men skit samma :D Snygga iaf ;)


Touch The Sky

Idag är det julafton! Och som ni ser har jag gjort om min blogg lite. Visst blev den fin? Äh, det tycker jag iallafall. :) ♥



God Jul!

Jag bestämde mig för att lägga in ett inlägg klockan 00.00. Kanske blir 00.01, men skit i det :D
Tummen upp för mig ändå :)


I'm So Sorry!

Förlåt, förlåt, förlåt! Har ej uppdaterat på två dagar?! Eller en och en halv kanske det blir..

Men igår var jag på IH och kollade fotboll. Helt okej.

Sen idag har jag varit på Ullared! Klockrent. Har aldrig varit där innan. Eller jo, när jag var liten, men räknas det? Nae, jag räknar inte det iallafall. Det var skoj, jag var där med Salle och lite av hans släkt. Haha, eller ja, Salle var ensam kille, så ni kan ju se hur han hade det (y)
Skit i det, jag köpte iallafall två tröjor. Skit fina från MQ. Bra där. Blev sammanlagt 300 kr.

Imorgon är det julafton! Fy, kan ni tänka er det? Inte jag.. Känns som om att man var på Gröningen och sola igår? Inte igår, men för inte så längesen. Sjukt.. Men jul är skoj, för då får man det man har önskat sig. :) Oftast.

Julbild från Ullared.
Inte jag som tagit den.

Who Gon' Run This Town Tonight?

Imorse väckte Salle mig vid 6.. Tradigt. Men jag lyckades somna om, och vaknade runt halv 11, skulle jag tro. Gick in och duschade. Jätteskönt när man är sjuk. Tycker jag. Hehe.
Idag ska jag till doktorn klockan 14. Längtat faktiskt. (Private stuff)
Sen ska jag, mamma och min kära broder till Willys/ÖB och köpa raffle. Haha, det är till julafton. (Sånt spel för er som inte visste) Jättesvårt att förklara dock. För att jag förklarar väldigt dålig.

Älskar vädret idag måste jag påstå. Sol och snö. Love it.

Dagens låt:

Soon, Very Soon

Snart är det julafton! Alltså, man känner riktigt julstämningen i huset, för vet ni varför?! Granen är uppe. Skit fin. Klart den är fin om jag och mamma har gjort den. Vi är grymma :)

Baby I Can See Your Halo

Vaknade för ca 1 timme sedan, med Salle bredvid mig. Vaknde förkyld så det var ju inte så värst kul..
Idag ska jag och mamma köpa julgran. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska antagligen träffa Salle och slåss. Nej, kanske inte. Eller?

Igår var vi hemma hos Salles fasters man. Han firade 50 års kalas. Skoj. Vi åkte dit vid 16, och jag och Salle bestämde oss för att sticka redan vid 20. Så vi tog tåget. Där satt en mongo kille och sa att han precis hade fått ett BJ. (y) När vi hade hoppat av tåget och var påväg hemåt, så stötte vi på en gubbe..
Gubben sa:
- Jag tror att ni ska hem och älska ikväll?
Salle:
- Ja, det ska vi.
Gubben:
- Det gör ni rätt i!
Salle:
-Tack.


Skum tomte där.



Sometimes Love Comes Around


Heaven Sent

Sitter hemma hos Marina just nu med tilda, schröder, ellen och marri såklart. Jätteskoj. Faktiskt. Vi kollar på Ullared, haha. Morgan säger jag bara.

<3


Vinterlov

Slutat skolan.. Nae, inte riktigt, men det är lov iallafall? Skit bra. Idag i skolan var det först julshow i aulan.
- Var det bra då?
- Kan jag inte riktigt påstå, nej.

Efter det samlades vi i vårt klassrum, alltså bara klassen då. Inte hela skolan. Skulle bara varit knäppt. Sen hemåt med Anna och Moa i bussen. Ellinor hann precis, men hon stod med chaffören och flörta lite antar jag. :)

Hem till Marina ikväll, blir mys med de vanliga brudarna :D Matilda, Ellinor och Marina :) Ska också sova över hos den lille råttan, sen blir det jobb på söndag. :)
Money!!



Tjejerna


Snö!


Nalle

Sitter hemma hos Salle, och han ska laga mat till mig nu :) Jättesnällt av honom. Han kanske blir nästa Gordon Ramsey? Ae, tror inte det faktiskt.

Idag hade vi Mediegala, och till en början var det skit trist! Men när vi senare gick in i Aulan, (efter 20 minuters vänte tid) så var där massa uppträden och sånt. Skit bra ju!

Snön är ett utav det bästa förtillfället. Skit mysigt, verkligen.

Wintercold

Idag har äntligen snön landat!

Vår skoldag var skitbra. Började 10 över 8 och slutade halv 11. Jättebra. Efter skolan stack jag, tilda, marri och ellan hem till marri och åt och kollade på 17 Again. Bra film. :D Vid 5 åkte jag och marri buss hemåt. Hon skulle simma, men jag skulle bara hem.. Haha. Jag gick jättelångsamt hem bara för att njuta av snön :D

Imorgon är det Mediegalan. Skoj. Börjar 10 slutar 14. Rätt bra det också tycker jag :) Haha.

Ni får lite julmys bilder och en dansk skit bra låt!





Sing Like Me

Förtillfället sitter jag i skolan, har egentligen samhälle men eftersom vi redan är klara, så sitter vi bara vid facebook och spotify och chillar :)
För absolut inte så längesen så var det brandalarm, och vi fick vara ute i mer än 40 minuter... "inte alls kallt" FYFAN säger jag bara!

Idag när jag kommer hem, ska jag vänta in mamma och sen ska vi baka pepparkakor! Skit nice ju :D Längtar jättemycket. Vår familj är inte de som brukar baka precis, så det lär bli skoj :)




I Like Winter

Sitter just nu på golvet på mitt rum, och Salle sjunger en sång om Kissie.. Japp, så är min pojkvän. (y)

Idag i skolan hade vi 3 lektioner sen gick vi hem till Moa och åt mumsig pizza! :D Varför vi var där, var för att vi hade Rörlig Bild och vi skulle spela in film. :) Filmen blev skit bra! Haha, skit kul och skit bra. Efter att vi hade varit hemma hos Moa till klockan 16, så åkte jag och Hallis till knutan. Hon är hel knäpp så det var skoj. Mötte Salle på knutan och vi gick hem till mig. Men det tog inte låg tid förens han skulle åka igen och jag skulle ner till stan med mamma och hjälpa henne med kläder :) Blev jättebra, och efter det mötte vi Salle i trappen. Han blev utelåst, eller rättare sagt, han trodde vi var hemma. Haha.

Imorgon skulle vi egentligen ha raggsockar och tomteluva i skolan, men vi valde att ha det på fredag istället på julavslutninge. (y) Haha, knäppa vi är. :D Men vintern är myyyyysig!

Mjuk Söndag

Sitter här med med Salle Nalle, och jag ska snart jobba :) Från 12-17. Sen ikväll blir det väl bara att mysa.

Igår var jag först och jobbade, sen efter det stack jag direkt därifrån till Salle's kusin Malin. Hon hade fyllt år så vi firade henne.

Snart är det lov och snart slutar vi skolan! Sjukt nice :D

The Worlds Greatest


FREDAG!

Idag har skolan varit så sjukt jävla soft!
Vi har först kollat på lucia.. Dock var lucian nog en utav dom sämsta jag någonsin sett. I hela mitt liv. Och då är man dålig. Haha.
Slutar snart, eller om kanske 5 minuter. Soft!
Ska kolla idol ikväll, CALLE! <3
Han är ju riktigt bra!
Calle ska vinna, annars känns det som om hela Idol är bortslösat..




Rock That Body

Sitter på Rörlig Bild och skriver film manus. Vår film handlar om en flicka som är 11 år, och hennes mamma ska berätta för henne hur man har sex och vad mens är. Haha, töntigt men skoj! 
Kanske blir väla idag, kanske, kanske inte. Jag vet inte, men hoppas :D Måste ha lite nya kläder och julklappar. Men det löser sig ju :)
Aja, skolan är bäst och det är min pojkvän också. 
Sometimes is your smile the only thing I need to see. <3

My Bad

Dåligt uppdaterad? Förlåt isåfall, har bara inte tid...

Igår på mötet snacka dom bara om jag skulle börja igen och lite sådant. Tror nog inte att jag ska sluta helt, fast jag vet inte ännu.

Idag har vi såklart varit i skolan, och där var det skoj. Ewa Nelson, vår samhälls lärare är skit cool! Hon sa att vi skulle sätta igång julsånger och sånt, och när vi gjorde det, så sa hon att vi skulle hoppa runder ute på Media. Och det gjorde vi ju. Skit kul. Hon är så ball.

Idag ska jag inte göra så mycket, chilla antar jag. Haha. Men imorgon ska jag till väla med Ellen, Marri (och Tilda)? Jag tror Tilda ska med iallafall :D haha. Ska handla lite saker till Mediegalan vi har nästa torsdag. Får väl bli någon snygg klänning eller något. ;) Ska även handla julklapp till Salle Nalle.

Musiktips:
Owl City - Fireflies

Va?!

- Varför går det inte att gå in på kissastoppi?

Är i skolan, chillar som vanligt med mina kompanjoner. :)
Ska ha datorkunskap med Hasselito nu.

I Am So Hard

Skolan idag då. Började klockan 9 och slutade halv 2. Jätteskönt!
Vi hade presentationer idag i skolan, en tjej på vår livskunskap hade det i 40 minuter :|
Max var 20, men som tur var, så var hennes presentation skitbra! :D Hon hade om barnmisshandel, bra ämne att prata om... För det är så hemskt, men samtidigt bra att få veta saker om det.
Idag när jag kom hem, städade jag mitt rum. Så bra som jag är. Snart kommer Salle och vi ska laga mat och kolla tv och lite sånt mys. Ikväll runt 20.00 ska jag på möte, skit tråkigt. Det är om fotbollen, indiviuellt samtal. Vet absolut inte vad dom kommer att säga, eller jag?! Ska jag fortsätta med fotbollen eller inte? Det är frågan.

Pluggar just nu, känns som jag pluggar varje dag, men ja, det gör väl inget? Smart blir man iallafall! :)



Tougher than a lion

Tjabba :D Hemma ifrån skolan, eller ja, jag har precis pluggat. :) Ska ha ett tal på minst 10 minuter i livskunskap och mitt varar i ca 9?!  äh, skit i det. Får prata långsammare... Ska snacka om olika könsroller. Kvinnor är bäst
Idag har det varit skoj. Har i princip planerat hela veckan. :) Ni får se vad jag ska hitta på, för självklart så skriver jag i bloggen ;)

Här kommer en video som handlar om... Ja, jag vet inte? Haha, det var iallafall då när vi spelade in filmen på Rörlig Bild. Och här är verkligen en liten snutt av filmen, eller en bortklippt del.



Josefin säger: .... filma igen? tror jag..
Matilda säger: Det blir bra
Jag säger: Fiser du hela tiden
?
Det roliga är att vi ser skit yra ut!
Och skrattet i slutet låter lite skoj.

Rörlig Bild

Sitter på rörlig bild med några töntar... 
Men Matilda är bäst
Eller något. Moa fiser hela tiden, :( Äh, vad ska man göra? 
Alexandra och Josefin pippar... Tradigt läge. 

Natasha Beingfield




Verkligen en jättebra låt! I Swear.

*

Igår var det helt okej. Jag och Salle åkte först ner till stan och fixade lite presenter och en mascara till mig :) Efter det åkte vi till Landskrona, och där var det mysigt. Tyvärr fick jag min allergireaktion för hunden som var där... Men det gör ingenting! Och ja, jag är allergiskt mot pälsdjur. Synd om mig, för hundar är ju så söta!
Idag ska först Salle åka iväg och spela match, och då hade jag tänkt följa med min mamma till min mormor, och hjälpa henne xd haha :D
Imorgon är det skola, skoj! :D

Hello Miss Saturday

Idag är det lördag! Så jävla skönt. Salle väckte mig imorse.. :( Dumt av honom.
Idag ska vi till Landskrona och träffa Julias mamma och lite sånt. Salle, jag och mamma åker runt 6 för att ha glöggmingel. Jag tror det var så. xd
Salle är påväg hit nu, och vi ska inte göra så mycket förens vi ska åka.

Igår var det Idol och Calle stannade kvar! Riktigt skönt :D Han är så bäst!!!

Friday

Idag så var vi först i skolan, of course :) Vi fick veta att en i vår klass har 16 tv-apparater hemma :o Krydda, 16 stycken?! Och de är bara två syskon.. Haha, lite mycket kanske.
Har inte planerat att göra så mycket ikväll, blir nog att stanna hemma och umgås med min kära mamma :)

Det tradiga med vintern är att
ett
: det är skit kallt.. :(
två: att det blir mörkt så fort :o
Det är jättetråkigt... Man blir så deprimerad.
Fast det gör egentligen ingenting :D

Hehe, music again:



Just Stand Up Tall

Sitter i skolan just nu, slutade får första lektion för en halvtimme sedan. xd Ska snart ha matte :( Det suger..

Hahah, fick precis reda på något skit skumt! Någon har skrivit på en plankat att vi är fjortisar och sånt (y) Det värsta är att de har skrivit ut det på datorn och klistrat fast det, så antagligen trodde dom väl att det inte gick bort? :s HAHA, pinsamma.. :/ Synd om dom faktiskt.. Aja, vi vet ju vad vi själva är? :D Typ, bäst ja-a.

Every Girl Around The World

Idag har det varit en soft dag. I skolan blev vi klara med våra filmer i rörlig bild :D Vår film handlar om två vänner som fightas om en kille xd Haha, och den filmen vi spelar skådespelare i är jag lesbisk och dör (y) Yey. Haha.
På en rast som vi hade idag så hade vi skoj. En klass på Spid satt och kollade om brandövningar och sånt i Aulan, så sprang Tilda in och skrek "rädda, larma, släck!!" Och efter det fick vi utskällning. Men det gör inget :D
Efter skolan åkte jag och salle hem till honom och hämtade lite kläder och så. Sen åkte vi hem till mig i det iskalla vädret! :( Jag frös jättemycket.. Snart är det mat dax och jag har precis gjort klart min matteläxa. Woho! Go for it.

Musiktips:





-

Har varit med Salle idag, vi åkte buss tillsammans hem till mig :) Vi åt och lite sånt trams. Haha, min pojkvän är så snygg :o
Just nu sitter jag och kollar på tv och har sådär tråkigt, mamma är borta så har fått köpa färdigmat på konsum.. xd
På fredag är det Idol, och Calle ska vinna! Erik och Tove är så kassa..:s Erik är för mallig och Tove är allmänt kass. Calle har en speciell stil och han är skit cool!

Ska lägga mig tidigt ikväll så detta blir nog sista inlägget för ikväll. :)


Favvis

Sitter i skolan och har precis haft engelska redovisning. Vi hade en jätteskoj bild på Michael jackson så det gick inte så bra, jag började skratta :( Spelade också en skit bra låt om Michael's död, ni får den idag. Just nu har vi datorkunskap och ska snart börja :)
Ikväll ska jag träffa pojken min. :* SAKNAT HONOM!

Minne av M.J


Happiness

Dagen idag har varit skitseg! Varför? - Jo, för jag har inte gjort någonting, så där har i svaret på det. Skrivit med min pojkvän, som är helt knäpp men söt, hela dagen på msn.. Och ätit jättegod mat! Mamma är så duktig på att laga mat! Det blev hemmagjorda biffar med brunsås och ris :D
Imorgon är det veckans seeeegaste dag.. Onsdagar är skit tråkiga! Vi har bara vanliga lektioner hela dagen + att jag ska ha redovisning i svenska, om Dave Pelzer, och engelska, om Michael Jackson. (y) Det buar vi för.

Här ser ni en bild sen i i början av skolan, och ja, jag saknar värmen! Mamma berättade nyss att det var noll grader ute :( Åh, det märks att det är december. :(


Sjukt.


Mysigt!

Som ni såg igår skrev jag från Salles iPhone. Rätt drygt, men kände att det behövdes :D Förresten är det December! Jättemysigt, fast kallt :( Sitter i min mysiga mössa och en mysig kofta, så det blir inte så kallt.
Idag har jag varit i skolan och det var helt okej, slutade kvart över ett, så det kan väl inte bli bättre? :) Jag ska inte göra någonting idag, eller jo! Ingenting. :D

Musiktips igen:

RSS 2.0