Please don't stop the music

Rasmus Seebach - Natteravn

Kanye West ft. Mr. Hudson - Supernova

A.R. Rahman ft. The Pussycat Dolls - Jai Ho!

Kelly Clarkson - Already Gone - Bimbo Jones Radio Edit

Lowrider - Cool - Rocco & Bass-T Remix

ItaloBrothers - Stamp On The Ground

Kat DeLuna ft. Akon - Push Push

Pitbull ft. Akon - Shut It Down

Mike Posner - Cooler Than Me

Stromae - Alors On Danse


Bilder med storm

två ganska nya nagellack


En lagom ny tunika från Kappahl


En riktigt söt männsika




Fina Ludde och fina Emma träffade vi nere på balen igår


Lagom mycket folk


Dagens ringar


Foto-Photoshop

Sitter på foto och redigerar bilder. Vill ni se? Äh, får ni göra ändå. :)
Ni får bara en


Sunes sommar

Är just nu hemma hos Salle. Och ja, jag har slutat. Skönt va? Haha.
Vi har precis ätit falukorv med makaroner. Gottit. Och ja, vi har inte bestämt oss för att göra så mycket idag. Kanske kolla Sunes sommar och lite så.

En bra sak vi snackade om idag i skolan var Liseberg och Bakken. Vi snackade först om att vi skulle åka till Liseberg, men det var för dyrt. (Nu snackar jag om mina favvisvänner, inte min klass) Haha. Iallafall så bestämde vi oss för att dra till Bakken istället, mycket billigare och närmre! Så jäkla nice. :D

Engelska lektion

Är i skolan just nu och har engelska.. Håller på att dö av trötthet. :( Kan säga att igår var fan en händelserik dag. Vi satt på knutan, (jag, Ellinor, Moa, Dennis och Dennis två kompisar) och helt plötsligt kommer en knarkare fram och slår Dennis rakt i huvudet?! Sen stack gubben igen. Alltså, helt sjukt. Mitt hjärta slog skit hårt. Fyfan..

Imorgon ska jag gå på gymnastik, och träna!
1. Har inte tränat på ett halvår
2. Har inte tränat gymnastik på 2 år
3. Har inte kondition

Fan. Ni får önska mig lycka till! :)


Försenade bilder sen grillningen










Skolan

Sitter i skolan och har svenska.. Alltså, ni tror säkert jag är jättekass på svenska, eftersom jag bloggar väldigt ofta på mina svenskalektioner? Kasst. iallafall, vi är 3 av 5 vänner idag. Marina är hemma och Tilda i Barca. Hemskt..

- Ska träna vollyboll idag
- Fick meddelande från en gammal kompis från gymnastiken och hon undrade om jag ville träna gymnastik med ett gäng gamla gymnaster
- Eskil?


Tschüs

Did you call my name?

Varit på väla idag med mamma! Fick ganska mycket inköp: En tunika, nagellack, tights, nyckelknippa och två sjalar. :) Fint. Ni får bild på det sen. Dock får ni en skitsnygg bild på mig själv. Haha!


Smile for me hunny

Gårdagens outfit

Jacka: Gina
Tunika under: Only
Tights: Gamla
Skor: Converse


Favvis-Matilda åkte till Barcelona igår.. Fan! :( Men roligt för henne, den lille gottegrisen. :D

Baby we just happend

Sitter i skolan och har svenska just nu. Engelska efter, sen slutar vi! Nice ju. Imorgon är det nationella i matte.. fuck..

OBS! Min kära pojkvän fick körtkort igår! Skit glad för hans skull! puss

Todays Outfit


Jeans: Gina Tricot
Linne under: från England
Kofta: Kommer inte riktigt ihåg, hehe
Skor: Converse
Armband: Kappahl & Gina Tricot

Likes

Var nyss inne och duschade = skitskönt. Ska strax sova, vill sova tidigt ikväll, känner mig trött som satan :(
Sitter och kollar Sverige - Schweiz, (hockey) Sverige leder med 0-3. Great!
Åt kladdkaka också innan idag, waaaah, jättegott! :D + jag läste ut engelskaboken, som heter The Boy In The Striped Pyjamas. Alltså, måste säga, den blev skitbra i slutet! Höll på att dö.. Var faktiskt lite nära.. Ville bara krama om killen i boken. Haha, strunt samma.

Vi hörs. Godnatt sötisar!


Matilda Cervin <3 Louise Engqvist
Big love to you hunny

Hej, Hallå, Tja

Mja, sitter och kollar på Marie Antoinette, faktiskt en ganska bra film! :) Sorlig.. Äh strunt i det. :) Fick reda på både Psykologi betyg (nästan) och Engelska speach. I Psykologi ligger jag just nu på VG, muntligt MVG, men gör jag denna sista uppgiften skiiiiiiit bra, händer det att jag kanske får MVG. Och i Engelska speach fick jag VG-.. Trams, hehe. Skit i det! :D VG som VG, right? :)

22 dagar kvar tills vi slutar skolan
26 dagar kvar tills jag fyller år



En glad Louise


Brors födelsedag

Min bror fyller 18 imorgon, men igår hade vi ett litet barnkalas för honom! Det var så mysigt. Vi hade fiskedamm, och barntallrikar, en jättegod jordgubbstårta och ballonger. Kul va? :)




En glad broder när tårtan kommer in


Ännu gladare när den står framför honom

HEHEHEHHE

hahaha alltså fan.. jag är sämst? Aaaaaa, varför? Jo, för att jag inte bloggar. nu har jag inte alls många läsare.. Ska jag sluta blogga? Haha, kanske.. :) Hem snart iaf! Ciao

Let me hear you sayin'

Sitter och är sjuk.. Wääääääh, hate it! :( Idag funderar jag på att dra ner till stan, men jag har alltså ingen ingen ork i kroppen.. Feel sorry for me!

Ikväll ska jag antagligen träffa Sasha! Äntligen. Har saknat henne jättemycket. Vi ville att Amanda också skulle vara med, men hon kunde inte..






Cute pics sen typ 08? hahaha, sweet!


Alors on Dance



4 söta bilder på Salle, ciao!


Mitt bästa

Hej hej hej hej! Sitter och ska egentligen göra svenska, ska göra ca 7 uppgifter till nästa vecka? Hell yehhhh! Här får ni bilden sen ven, PUSSA!








Älskar Matilda's hopp! Dirr









Feeding

Hej hallå! Sitter i min soffa och håller på att typ dö? Aaah, är så trött! :( Iallafall, slut klagat.
Idag har vi varit på Ven. Det var faktiskt mysigt, vi gick och åt. Ja, det var typ allt? Men vi hade kul iallafall. Det kändes som om att vi gick flera varv runt den lilla ön, men vi gick nog bara halva? Haha, mysigt och kul var det iallafall :) (Bilder kommer senare)
Ikväll ska jag på möte, wäääh, orkar inte det just nu, verkligen!! :(

Glömde säga, nästa vecka ska jag och några andra av mina vänner, träna med Råå, fotboll alltså. Kul va? Ja, det får vi väl se om det blir :)

Här får ni två bilder sen Ven:



Ven

Äh, ska strax packa, byta om osv, sen drar jag till Heden. Ska kolla Råå's träning, sen kanske jag börar där? Imorgon blir det ven med mediagirlsen. Jummie. Sover hos Moa inatt, så lär inte blogga mycket mer idag. C ya babes!


Aw hell no

Hehehehe, har nyss varit hemma hos Salle's mormor och ätit mig proppmätt. Fy vad mätt jag är.. Lovar. Nog aldrig ätit såhär mycket :o Hemskt! :(

Ahje, är min blogg så tråkig? Ni bara struntar i att läsa den juuuuu.... Haha, skit i det. Jag är nog ganska tradig av mig. :D Hehe, C ya


I like that ass of yours


Blääää

Sitter här med Salle och mamma och kollar tv. Lördagsmys! Ska strax med Salle till coop och köpa chips, mums.


Maj 8, 2010

Igår så åkte jag först hem till Matilda och åt tacos, mums. Sen åkte vi hem till Anna, med lite vp och så, och sen vidare till Rydebäck. Blev att vi åkte hem vid 23.45 för att Matilda var sjuk, men samtidigt skönt att komma hem rätt tidigt :) Ah, var väl allt jag har att berätta, tradigt! Haha, ska kanske dra ner till stan en sväng lite senare, eller någon annanstans. Vill ha nytt nagellack!


7 maj

Idag slutade vi klockan 11, som vanligt på fredagar. Hade prov i psykologi, gick bar faktiskt :) Kändes bra iallafall, haha.

Orkar tyvärr inte berätta om matten, men det hände en incident. Orkar inte dra upp det, haha! Fan.

Hittar inte min kamera, så tyvärr får ni inga bilder.. R.i.p

Hello dear friends

Jahapp, skolan idag som vanligt. Fick reda på mitt betyg i Graf, gissa vad jag fick? MVG! Yes. Skönt, härligt. Aa, faktiskt.

Idag är det fint väder, och ändå sitter jag inne? Hm, men jag är trött. Funderar dock skarpt på att springa ner till H&M och köpa nagellack. Hehe, igen. Strunt i det, ahja, ska dyka ner i psykolgiboken nu, prov imorgon ju.. Ciao!




Todays outfit





Tröja över: Kappahl
Tröja under: MQ
Jeans: Gina Tricot
Armbanden: Gina tricot och det andra är gammalt

Lan

Haha sitter och lanar med Salle el lito. Hrhrh, han är så söt :D



What a wonerful world

Ahhhhh, sista nationella nu i Engelska A. Fyfan för listening.. Alltså jag ville nästan gråta.. Jag hörde ju inte vad de snackade om?! Hemskt. Aja, idag slutade vi iallafall tidigt. 11 typ, och det var underbart! Just nu pluggar jag egentligen.. Bra va? ;)
Nej, men måste faktiskt plugga på riktigt. Psykoligi prov på fredag, och måste skicka Privatekonomi till min samhälls lärare, tradigt.


Some people I miss alot


Hästar!






Ahhh

Mina läsare sjunker.. Kasst. Haha, äh. Jag har helt enkelt inte tid, men det får ni leva med? Eller? Ja, bra!
Hade tänkt lägga in lite bilder, så här kommer en del:






Älskade bror



Matilda?

Min nya tröja! Skitnöjd

2 Maj

Ahja.. Kass jag är på att blogga..
Sitter iallafall och väntar på maten :)
Igår var det trevligt. Var hemma hos Salle på kvällen och lite så. Såg sista delen av Millenium. Spännande!

Vaknde rätt tidigt imorse, och jag och Salle har väl inte gjort så mycket. Vi bestämde oss bara för att gå hem till mig ifrån honom. Haha, tog ca 1 och en halv timme och gå.. Men vi spelade fotboll påvägen, så det var därför! Haha, skoj. :) Fint väder ute idag också, och Malmö leder med 1-0. Kassa.

Let me see what you're working on

Jaha, jag kan väl börja med ett berätta hur min dag har varit idag.

Vaknade runt 12, gick in och duscha, sen åkte jag och mamma till familia för att handla och kolla lite. Jag gjorde ett riktigt kap! Köpte en skit fin tröja (bild kommer) som egentligen skulle ha kostat 350, men jag köpte den för 99! Bra va? Det tycker jag iallafall. Nu sitter vi här och äter en jättegod kaka. :)

Igår var det planerat att jag skulle umgås med mina kära vänner, men det blev ändrade planer. Jag åkte till min mamma i Råå, till en liten kolonistuga, och vi åkte också och kollade på Majbål, skitmysigt faktiskt.
Jag hoppas att ni också hade en kul Valborg! :)

RSS 2.0