Slow down, you move to fast



Årskurs ett gick jättesnabbt och nu går jag i 2an.. Ibland går jag i korridoren och från ingenstans inser jag då och då att jag går i 2an! :o Och på ett sätt saknar jag 1an, men denna klassen vi har nu är jättebra och jag stortrivs verkligen!

Ska snart ner till stan (tror jag) med Matilda. Och idag är det första gymnastikträningen på ca 2 månader.. Känns jättekonstigt, men samtidigt jättebra! Lite nervös faktiskt, haha. Men det går säkert skitbra :D


We're gon' light it up, like it's dynamite!

Sitter här mätt och nöjd efter kvällens mat. Salle sitter i köket och lyssnar på Malmö FF - Elfsborg. Elfsborg vinner (tror jag)





Två bilder sen Linas och Rebeccas fest i fredags

Yesterday




Cheesecake!! Världensgodaste


Födelsedagsbruden
och Maria








Birthdaychick!








Can you feel it?

Igår var dagen både bra och dålig. Det dåliga var att jag blev så besviken på mig själv.. Jag missade det första tåget när vi skulle till Malmö. Klumpigt! Men det bra var att kvällen hos Isabelle var kul. Fast stack hem ganska tidigt för att jag mådde dåligt.. Och det gör jag idag också.. :/ Blir en hemma dag och kväll för mig denna söndag.
Bilder kommer senare

Clothes from yesterday


Tröja från Tildas och jeans från Gina Tricot


Klackarskor från Deichmansko, sjal från Accent och mobilväska från Joy

Yesterday at today

Godmorgon readers! :) Gårdagen var faktiskt kul, kom dit vid 9 och hem vid 2 tiden. Idag blir det hem till söta Isabelle :) Men först tror jag att det blir en sväng ner till Malmö och köpa ett par skor! Jummie, hoppas de passar bara..

Hoppas ni får en lika bra dag och kväll som mig!

Malmö pictures














Alors on danse



Sitter hemma hos Salle.. Blev ingen träning idag pga. sjukdom. På mig då alltså.. MÅSTE träna nästa gång :)
Helgen är ganska fullspäckad:

Imorgon - Skola och partyyyy!
Lördag - Malmö och partyyy!
Söndag - Otroligt chill.


Kass!!

Sorry, sorry, sorry! Har varit upptagen.. Varit i Malmö och så! Bilder kommer, don't worry! :D big love to you guys <3


Pictures from Malmö






The first day


Dagens outfit, slapp men samtidigt snygg

Åh, jag kommer ihåg den här dagen, fast för ett år sen! När vi började ettan och inte tvåan. Jag kom hem och var så ledsen för att jag tyckte att jag hade hamnat i en jättedålig klass.. Men nu i tvåan är min klass superbra! :D Första dagen i skolan.. Jag längtar redan tills imorgon.


Mina vänner är det bästa som finns








Lite blandade pictures från Bakken


En glad men samtidigt besviken Louise


En skrämd Louise


Lyckliga människor som har anlänt till Bakken


En småtrött Louise


En tjock Louise med godis i handen


Och en småtjock Matilda med glass


Karaoke


Jolle och Lina


Dubbelshot!


En blöt Cappe


I can feel the confidence spread in my body


På något sätt känner jag att jag har fått bättre självförtroende under sommaren. Det kanske handlar om min färg på huden (eftersom man blir brun under sommaren, vilket innebär att man automatiskt känner sig snygg) men ändå inte? Jag känner att jag är nog fan ganska snygg ändå, eller? Iallafall, det jag vill komma fram till är att det gör mig satans lycklig och det gör mig glad när folk säger att jag är snygg, söt osv. Hoppas bara att jag har lika bra självförtroende under vintern också :)

Sweetheart!


http://hannaiettnotskal.blogg.se


It's all about confidence


Hur snyggt är inte detta?!

I'm such a fail-girl! Haha, nej, men det blev inget Dagens Outfit, för vet ni vad? Jag hade brottom! Eller? Nja, lite kanske.. Har iallafall varit i Hyllinge idag och på familia! Hittade jättefina boots, men jag vill inte ha dem för att jag är så kär i Par 1, ni vet? Blö.. :( Men mamma sa att hon kunde hjälpa till att betala lite grann, så hoppas, hoppas, hoppas!!

Hoppas ni haft en bra dag, för det har jag! Och självklart en bra kväll!

The world needs a change


En "ny" bild på mig och Emmy

Ska till Emmy idag, och vi ska en sväng till Familia så jag tror det blir ett par boots där ute (hoppas) och om inte, så blir det ett par andra som inte finns på DinSko, vill säga :) Hehe..
Nej, nu ska jag smita in i duschen, sen göra ve mig. Ni kanske får Dagens Outfit? :)

2 serious pics


I'm in loooove and I need help


Par 1: Dyra men skitbra kvalitet (dyrast men snyggast)
Par 2: Billiga och helt OK kvalitet
Par 3: Skitsnygga men inte världsbäst kvalite (billigast)

HJÄLP!!!


Ett leende jag behöver för att överleva dagen



Idag har jag först varit och fikat med Moa och Sasha, sen  träffade vi på Natalie och Hanna och då blev vi helt plötsligt 5 stycken! Det var hur kul som helst, vi tog några bilder som ni atagligen får se imorgon eller ja.. Snart iallafall! :) Haha.

Some nice things


Sängkläder


En beige och vit tröja


En grå/svart och vit skjorta


En efterlängtad klädhängare som jag har hängt upp i mitt rum


Två pocketböcker


En mapp och ett block till skolan


Och värmeskydd till håret 
Sakerna ovan är de jag köpte på Ullared

Ja, jag vaknade klockan 08.00 idag för att min kära pojkvän skulle upp då.. Ah, "skönt!" Men idag ska jag iallafall försöka gå ner till stan (om jag orkar) och se om där finns lite sköna saker till mig. Hehe, tycker att jag förtjänar det, ellerhur? Senare idag ska jag iallafall träffa Moa och Tilda. Moa är nog liiiite mer efterlängtad än vad Tilda är, hehe! Nej, taskig jag var där, men jag har faktiskt bara sett Moa en gång under hela sommarlovet! Hemskt.. Men idag träffas vi!! :D

Hoppas ni också får en härlig dag i dag!


Trogna

Haha, ni är söta mina kära läsare :) Det känns lite som om att ni är trogna, faktiskt! Haha, det känns underbart. Idag ska jag träffa Matilda. Åker hem till henne vid.. 3 tiden skulle jag tro? Vi ska kolla film och köpa godis, mums! Det blir en lugn kväll för att båda två sa upp tidigt imorgon, ULLRED ju! För mig iallafall.

Inköp of today


En gräddvit skjorta från H&M för 99 kronor


4 nagellack för bara 38 kronor

I came to dance


Forever Young


Just nu sitter jag och kollar på tv, medans jag inväntar söta lilla Sasha :) Har inte träffat henne på.. En och en halv månad kanske?!?! Hemskt.. :( Måste förresten säga att på lördag, vet ni vart jag ska då? :D ULLARED! Längtar faktiskt dit! Haha, lovely.


Ostadigt

Aaaalo! Nu ska ni få ett gäng bilder sen helgen :)










Keep up the good work


Nalleman
Min nalle är det bästa jag vet när ingen Salle ligger bredvid mig.

Jag känner verkligen att vi göra nytta på jobbet... Vi gör ingenting! Idag gjorde vi en sak från 8-9 och det var att städa lite klassrum. Efter det sorterade jag lite mobiltelefoner, men annars har jag inte gjort någonting från ca 10 till 3. Haha, men det är skönt att vi får betalt för det iallafall! Haha.

"Dem här smakar lite som..."

Sitter och kollar på tv efter en "jobbig" dag.. Har jobbat idag, första dagen. Inte alls jobbig. Kan säga att vi får betalt för att spela kort ;) haha :) Bulgarien var helt underbart! Helt otroligt. Min pojkvän är världens bästa, min bästa vän.


RSS 2.0